SIPILINIA
tot 8 personen.
Arnéguy - bij St.Jean Pied-de-Port
Basse-Navarre, Atlantische Pyreneeën

More photos ROUTE e-mail English

D eze bekoorlijk gerestaureerde boerenhoeve met zijn schuur in traditionele steenbouw bevindt zich temidden van de uitlopers van de Pyreneeën in een rustige omgeving: ideaal voor wandelen of gewoon relaxen. Arnéguy, aan de D933 van St.Jean Pied-de-Port naar Pamplona, is gelegen aan de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en leidt ook over de historische Rolandpas. Plaatselijke activiteiten omvatten kanoën, zwemmen, paardrijden, oriëntatielopen, bergbeklimmen, fietsen en vissen. De kust bij Biarritz, Hendaye of St. Jean de Luz; ligt op ongeveer een uur rijden afstand.

De beschikbare ruimte in dit grote landhuis omvat het volgende :

  • op de benedenverdieping is een grote entree met daaraan grenzend de zit-/eetkamer. Via een volledig ingerichte keuken komt u bij een toilet en aparte badkamer met douche.
  • op de eerste verdeping zijn 4 slaapkamers: 2 met een tweepersoonsbed en 2 met 2 eenpersoonsbedden. Er is een aparte douche met toilet.
  • het huis is comfortabel uitgerust met een oliegestookte centrale verwarming, wasmachine, vaatwasser, tv, video en dvd.
  • buiten kan gezeten en gegeten worden in de zon of in de schaduw, genietend van het fantastische uitzicht op de omringende heuvels. Het huis staat op eigen grond van 1,3 ha gras- en bosland.S ipilinia ligt op een uur rijden van Biarritz, Bayonne en St. Jean de Luz en op 1 uur van Pamplona, Pau en San Sebastian en in 3 uur bereikt u Bilbao. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Biarritz, Pau en Bilbao. Aan de Franse kant van de grens zijn de dichtstbijzijnde steden St.Jean Pied-de-Port en St. Etienne-de-Baigorry en aan de Spaanse kant Luzaide/Valcarlos en Orreaga/Roncesevalles.
De Pyreneeën met zijn dorpjes hoog in de bergen, zijn hoge toppen en stille valleien, bieden een oneindige keus aan wandelen, rondtoeren, paard- of fietstochten en 's winters liggen de skipistes binnen een uur rijden.

Arnéguy is een rustig grensplaatsje met een paar belastingvrije winkels, cafés en bars. Voor meer keus ligt St. Jean Pied-de-Port slechts 8 minuten rijden verder, waar 's zomers van een uitgebreid aanbod is te genieten van lokaal vermaak: concerten, theater-voorstellingen, volksdansen en de fascinerende Pelota (Basks kaatsen)-spelen. Arneguy is bovendien het startpunt voor wildwatervaren en kanoën op de rivier Nive. Wijnproeverijen kunnen worden gearrangeerd in de wijngaarden van Irouleguy in het naburige stadje. Tochtjes met een gids kunnen worden verzorgd voor diegenen die heel graag de Pelota-spelen willen leren kennen.SIPILINIA
Arnéguy - bij St.Jean Pied-de-Port

Contactpersoon: David Harris
Mob & SMS +44 7760 197 680
email :
info@sipilinia.com